Siivouspäivä

Olen rakastunut. Tähän. Hän saapui keskuutemme eilen ja tänään pääsi ensimmäistä kertaa tutustumaan koko huusholliin. Ja ei-hyvänen-aika. Ensimmäistä kertaa ikinä tajusin kuinka järkyttävän pölymäärän keskellä sitä ihminen elää. Ja varmaan puolet vielä jäi tuonne mattoon. Huhhuh. Ja kahden insinöörismielisen taloudessa myös ensimmäistä kertaa kilpaillaan, kumpi saa imuroida :)

Siivouksen lisäksi tänään tapahtunutta: pääsin askeleen lähemmäs paikallista ajokorttia läpäisemällä kirjallisen kokeen, ja ihan ensimmäisellä yrittämällä! Helppojahan ne kysymykset oli Suomen tilannekuviin verrattuna, mutta oli siellä sitten pari sellaista, mitkä jouduin veikkaamaan – väärin. Onneksi pysyin sentään sallituissa rajoissa. Esim: ”Jos olet osallisena onnettomuudessa, jossa joku loukkaantuu tai vahinkoja tulee yli 700 dollarin edestä, sinun tulee ilmoittaa asiasta poliisille a) 10 b) 5 c) 4 d) 2 päivän kuluessa?” Vastasin kaksi, olisi ollut neljä. Todella oleellinen tieto verrattuna mm. liikennemerkkeihin tai kaistasääntöjen osaamiseen. Jepjep.

Ajokoe on sitten tammikuussa, nyt oli vähän ruuhkaa. Tuli taas pientä ikäkriisiä kun siellä virastossa muut ajokortin hakijat olivat hammasrautaisia 16-vuotiaita :) Mutta jotenkin tuntuu, että enköhän mä siitä ajamisestakin selviä, jos nuokin.

Mainokset

3 thoughts on “Siivouspäivä

  1. Kissapiirien myös :)
    Sama efekti oli meilläkin tuolla imurilla alkuun. Nyt sitä käyttelee pääasiassa tuo isäntä. Minä heilun edelleen ”mopin” varressa…

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s