Valokuvaus 1, 0 ov

Viime päivien kohokohta on ollut Uusi Kamera, jonka vihdoinkin, useamman vuoden jahkailun ja jähnäilyn jälkeen, sain hankittua. Tämän piti olla ensimmäinen ostokseni tänne muuttaessa, mutta näemmä edelle kiilasi tähdellisempiä hankintoja. Tämä nyt kuitenkin auttaa tässä elämänmenon dokumentoinnissa enemmän kuin sauvasekoitin. Minun tuurini tuntien kamera saapui toki kolmen päivän sadeputkeen, joten toistaiseksi olen harjoitellut elämää järjestelmäkameran kanssa kuvaamalla lähinnä ruokaa ja kodinirtaimistoa. Tässä siis maistiaiset (heh heh) minun ja Digital Rebelin (Canonin kamerat on täällä saaneet coolimmat nimet, eihän nyt kukaan ostaisi kameraa joka olisi vain ”500D”) yhteiselon alkutaipaleelta:

Moni suklaamuffinssi päältä kaunis, mutta nämä olivat valitettavasti kuivaa ylipaistunutta silkkoa sisältä

Perjantain leipäsato. Piti tulla patonkeja, mut ei ihan tullu. Hyviä kuitenkin :)

Possunfilettä salaattipedillä (olisiko pitänyt cropata taustalta ruokajuoma pois? :)

Tän uuden kuvaustyökalun kanssa pitää kyllä olla tarkkana. Näkyy kaikki murutkin pöydillä :) Niin ja pahoittelut, en jotenkin vaan osaa käyttää tämän blogivehkeen kuvatyökalua ja nämä tulee nyt alekkain vaikka halusin pötköön. Niin että älkää syyttäkö minua, syyttäkää tyhmää WordPressiä.

Tänään oli taas laskettelupäivä. Olympialaiset ovat tainneet viedä lähitienoon hiihtokansan rajan taakse astetta kovempia jätkiä seuraamaan, niin olivat hiissijonot lyhyet ja rinteet tyhjät. Meitä ei moinen tosin haitannut, varsinkin kun uutta lunta oli taas oikein iloksi asti ja minäkin uskallan jo pikku hiljaa päästä vauhdinhurman syrjään kiinni. Otin lähikuvan monoista, koska on nyt vaan niin hauskaa kun ne on Hot Rodit :D

Urheat työjuhdat lepäämässä

Erinomaisen päivän kruunasi after ski -burgeri ja ehdottomana pisteenä i:n päällä: C lähti poikien kanssa olusille, minä nautiskelen yksin kotona näillä:

Tästä ei puutu enää kuin sipsipussi

Mainokset

One thought on “Valokuvaus 1, 0 ov

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s