Päivitys

Pahoittelen pitkää päivitysväliä, nyt pitelee kiirettä. Vuoden loppu sen kun lähenee, nyt ollaan jo reilusti yli puolenvälin syysjaksoa koulussa, ja nyt alkaa jo Isot Loppuprojektit kummitella tunnelin päässä. Toissa viikolla alkoi vielä yksi verkkokurssi, jossa käydään 11 viikon työmäärä 5 viikossa, joten ihan on saanut kyynärpäitä myöten Photoshopata tässä. Tänään sain valmiiksi mehupullon etikettiprojektin, vielä pitäisi tehdä ainakin yksi elokuvajuliste, yhdet dvd-kannet ja sisälehdet. Siis normaalien läksyjen päälle. Ihan kohta on joulu ja äiti ovella, ja nään vaan painajaisia, etten ehdi edes vessaa pestä ennen kuin se on jo täällä :)

Viikko sitten oli Suomi-koulun 15-vuotisjuhlallisuudet, ja ne työllisti paitsi pynttäytymismielessä, myös siksi, että suunnittelin pirskeiden kutsut ja ohjelmalehtiset. Ja niinkin yksinkertainen asia vie helposti useamman tunnin (tai päivän), kun on vähän tämmönen pilkunviilaaja. Itse juhlat oli tosi kivat, aika lailla semmoset peruspönöttäjäiset, oli puheita ja semmosta, mutta ruoka oli yllättävän hyvää ja epä-amerikkalaisen fiksunkokoisina annoksina. Yritettiin pöytäseurueen kanssa muistella, miten tehdään lautasliinasta korvahattu, mutta niin on jo opiskeluajat kaukana, etten enää muistanut :)

Tänä lauantaina oli taas koulupäivä, ja nyt meni jo niin paljon paremmin, että mun muskarintätikokemus sen kun karttuu, kohta oon jo vanha tekijä. Onneksi ryhmäläiseni eivät ole hirveän kriittistä sakkia, alle 3-vuotiaita kun ovat, aika pienestä pysyvät tyytyväisinä :)

Tässä on nyt patoutunut näitä kirjoitusaiheita, ripottelen niitä tänne nyt vähän jälkijunassa.

 

 

Mainokset

3 thoughts on “Päivitys

    • No tämä on kyllä kieltämättä kivempaa kuin odotinkaan :) Jotenkin tästä sai ihan uutta potkua ja työmotivaatiotakin, vaikken nyt ihan etiketinsuunnittelijaksi koskaan päätyisikään. Suosittelen lämpimästi irtiottoa.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s