Joulukalenteri aukeaa!

Amerikan meininki täyttää ihan kohta vuoden. Jo yli sata päivitystä ja lähes kaksisataa kommenttia (psst! 200 rajapyykin ylittäjälle taas yllätyslahja!). Koska joulukin on sopivasti ovella, päätin juhlistaa vuosipäivää joulukalenterilla. Ajatus on paljastaa joka päivä yksi pieni asia tai tuote, joka ainakin minulle oli uutta tänne muuttaessani. Kyseessä on siis puhtaasti henkilökohtainen kokemus eli en aio tehdä asian pohjalle sen kummempaa tutkimustyötä. Eli ei nämä nyt mitään uutisia kaikille ole, mutta minulle oli. Hyvää joulunodotusta!

LUUKKU 1 : Laskeva rahalipas

Ka-ching, ka-ching! (kuva: Amazon.com)

Kaikilla meillä on purkki tai lipas, johon pienet kolikot aina tulee pudotettua. Eikö olekin raskasta miettiä kuinka paljon rahaa kolikkopurkissa on? Jos pitäisi odottaa pankkiin asti (tai huh, vielä pari päivää, että pankki saa ne laskettua)! Ei enää! Tässä itselaskeva kolikkopurkki, joka kätevästi digitaalinäytöllä kertoo paljonko purkissa on.  (toim. huom. Meidän kolikot on pistetty pelastusarmeijan pataan – laskematta!)

p.s. Partiokalenterista tuli tonttutaulu!

Mainokset

8 thoughts on “Joulukalenteri aukeaa!

  1. Jes! Loistava joulukalenteri-idea! Ja kerrassan välttämätön tuote heti ekana päivänä, tuskin maltan odottaa huomista! :)

  2. Mutta sit jää se jännitysmomentti kun meet pankkiin ja siellä olikin vaan ehkä 10e vaikka luulit että kyllä nyt ainakin satanen. Mur.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s