Joulupuu (ei ole ihan vielä) rakennettu

Eilen olin viimeistä päivää musiikkimuseolla töissä (koska aika ei nyt yksinkertaisesti enää riitä kaikkeen jos vaikka joulun jälkeen saisin oikeita töitä opiskelun ja Suomi-koulun oheen) ja sain läksiäislahjaksi ehkä maailman hienoimman joulukuusenkoristeen:

Tämä on tulevaisuuden keräilyharvinaisuus. Rock on!

Joulukuustahan meillä ei ole, vaan jotain paljon parempaa! Kuusi nyt on kaikilla, mutta kuinka monella on joulurosmariini?

Koristeet puuttuu!

Tuo em. koriste on vähän liian painava rosmariinilleni, mutta ehkä jostain löytyisi vaikka jotkut nukkekodin joulukoristeet niin tästä voisi tehdä jokavuotisen perinteen :) Syötävä joulupuu!

Mainokset

One thought on “Joulupuu (ei ole ihan vielä) rakennettu

  1. Kiitän kauniisti näistä luukuista. Tällä kertaa luen niitä Kuortaneella, jonne tulimme pakkaamaan keittiönpöytää ja komeata 50-luvun kirjahyllyä Tytille, jonka Aki on hankkinut Helsingistä Ruskeasuolta 50-luvun kolmion ja muuttavat sinne tässä viikonlopussa. Siellä Tytti parhaillaan siivoaa yltä päältä pölyssä, kun on seinä kaadettu, parketit hiottu jne, ja pöly siis levinnyt just maalatuille seinillekin ja uusille keittiökalusteille. Aki meni pikkujouluun, mutta oli hänkin kyllä alkuillasta siivoamassa. Huomisaamuna klo 7 tulevat Akin vanhemmat täältä hakemaan noita em. huonekaluja, jotka ovat muuten Riston siskon vanhoja, mutta yhä kuin uusia ja upeita. Voipi sanoa että ihan silloista designia. Ja me Riston kanssa menemme Helsinkiin jouluksi ja tietenkin kissa tulee mukaan.
    Enemmittä puheitta, sillä täällä vielä pakkaustyöt jatkuvat.
    Terveisin Paula

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s