Tänään askarrellaan sielu.

Törmäsin tällaiseen kiertokirjeeseen. Äitinihän on minua tähän koko ikäni kannustanut, itse käsin tekemiseen. Silloin tällöin onnistunkin ihan kivasti, kunhan pääsen alkuun (ja loppuun. Kaapissa on edelleen opiskeluaikana aloitettu villapaidanpuolikas). Tunnun vaan tarvitsevan tiettyä painostusta (esim. selkeä käsky aviomieheltä, että tuohon kohtaa seinää, taulu kiitos) että saan mitään aikaan. Tällä kertaa inspiraation lähde oli tämä Kikin blogista löytynyt hauska ajatus:

(Ja koko ketju on lähtöisin täältä) Ideana on siis se, että viisi tähän kirjoitukseen ensimmäisenä kommentoinutta tulee saamaan tämän vuoden aikana minulta jotain käsintehtyä. Samalla he lupaavat jatkaa ketjua, eli tekevät jotain itsetehtyä viidelle eteenpäin, tämän vuoden aikana. Laatukriteerejä ei ole, ainut sääntö on, että käsintehtyä tulee olla, ja mieluiten kai postipakettiin mahtuvaa.

Kaikki kommentointia nyt harkitsevat muistakaa tämä. Eli pidetään ne odotukset sitten siinä juuri-ja-juuri riman kohdalla. Ja että paketit saapuvat siinä uudenvuodenaaton tienoilla :)

Mainokset

7 thoughts on “Tänään askarrellaan sielu.

  1. Ihana idea! Haluan! Tämä olikin ensimmäinen ”kiertokirje” mihin osallistun mielelläni, ja innoissani. Tuli heti mieleen muutama käsityöihminen, näpertelijä ja askartelija, joille laitan haasteen menemään eteenpäin.

  2. En kehdannut heti olla suuna päänä tähän viestiketjuun vastaamassa, mutta nyt kun kannustinkin on postattu niin jee: miulle käsintehtyä, kiitos! :) Laitan samaisen kiertokirjeen omaan blogiini sitten.

  3. Hei Annamanna! Minulle seuraava :)
    Olin ihan varma, että en ehdi mukaan, mutta viisi kommenttia ei tarkoittanutkaan viittä ensin ehtinyttä. Jipii! Ja kiitokset kuulumisista, blogiasi on niin kiva seurata, tuntuu lukiessa, että olisit vielä lähellä.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s