Lastenhuoneen sisustuksesta

Kun perheeseen on tulossa vauva, ensimmäinen asia täällä on toki lastenhuoneen sisustaminen. Me kun muutettiin tänne taloon, katseltiin että ei täällä tarvi mitään tehdä, mutta nyt ollaan vähän kahden vaiheilla että pitäisikö tuota vauvan huonetta vähän kuitenkin maalata. Mintunvihreä kun on vähän siinä rajoilla, että jaksanko katsella :) Välillä laiskottaa ja ajattelen että ei kun hankitaan vaan värikkäät verhot, niin se seinänväri häipyy taustalle kun taas välillä olen jo lähdössä maalikauppaan… Viikonloput ne hupenee, joten päätös pitäisi tehdä pian.

Mutta siis, seinien maalaus ja verhojen hakeminen ikeasta on kuulkaa ihan pikkupuuhastelua siihen verrattuna kuinka täällä pitäisi lastenhuone tuunata. Ensinnäkin pitäisi valita teema. Lastenhuone voidaan sisustaa joko viidakoksi, akvaarioksi, avaruudeksi tai ihan vaan jonkun värin mukaan, mutta teema on oltava. Työkaverin sisko on samoilla aikatauluilla mun kanssani ja se on kuulemma sisustanut lastenhuoneen apinateemalla, eli i-han kaikki siellä on apinaa: verhot, tapettiboordi, pinnasängyn lakanat (ja helmalakanat, jotka pinnasängyssäkin on tietysti oltava), koriste-esineet (joita vauvanhuoneessa toki tulee olla lukuisia) ja vauvan vaatteet.

Onko minussa joku sisustusgeeni vinossa vai miksi mua vaan ahdistaa tällaiset liian ajatellut huoneet?

 

Mainokset

5 thoughts on “Lastenhuoneen sisustuksesta

  1. Sulla on ollu riittävä tauko possuteemasta ;) Nyt sitä voi sitten periyttää eteenpäin. Varo, ettei tule vihreitä possuja :D

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s