1. Adventti

Partiolaisten joulukalenterista tuli – yllätys varmasti kaikille – yksi kynttilä! (Kiitokset vaan isälle perinteen ansiollisesta jatkamisesta jälleen tänä vuonna)

Ja kuten viime joulukuussa, myös tänä vuonna Amerikan Meininki tarjoaa oman joulukalenterinsa. Se ei tosin noudata adventteja, joten ensimmäinen luukku aukeaa joulukuun ensimmäisenä. Samalla bat-kanavalla. Pysykää kuulolla.

Tämä (pitkä) viikonloppu on kulunut paitsi kalkkunaa syöden, myös viikonloppuvieraiden turistiopastehtävissä. Kivaa on ollut ja eilen nähtiin jopa Julkkis (jota tosin ei Suomessa taideta tunteakaan). Torstaina vieraiden saavuttua syötiin Thanksgiving-ruokaa (sateessa savustettua kalkkunanjalkaa lisukkeineen, jälkkäriksi erittäin kevyttä pecan-piirakkaa). Perjantaina välteltiin shoppailuruuhkia (Se Vuoden Hirvein Ale-päivä) ja ajeltiin ympäri lähitienoita. Eilen pidettiin city-päivä ja tänään, vesisateen jatkuessa, pidetään sisätoimintapäivä. Eli museoita ja silleen. Nyt matkaan, heihei!

Mainokset

One thought on “1. Adventti

  1. Kummitätille

    Mitä kuuluu harmi kun ei olla pitkään oltu skypesä ja kivaa kun sule tulee vauva ja tiäsitkö että minua jänitää vähän koska minä en tiädä onko se tyttö vai poika
    T.Alessia

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s