Vuosikin vaihtui, juu.

Terveisiä vauvakuplasta. Vuosi vaihtui täällä koko lailla huomaamatta. Itse en jaksanut valvoa edes puoleenyöhön asti, C oli katsonut ilotulitukset telkkarista. Pikku-M ei rakettipaukkeesta tuntunut olevan moksiskaan. Kunhan maito- ja kakkahuolto pelaa niin neiti on tyytyväinen.

Vuoden vaihtuessa blogeissa kuuluu käydä läpi kuluneen vuoden tapahtumat ja tehdä lupauksia ja suunnitelmia tulevalle vuodelle. Jos on synnyttänyt 6 viikkoa sitten, saa luvan kirjoittaa vuodenvaihdos-kirjoituksen tammikuun puolivälissä, eikö niin?

Viime vuosi toi, kuten arvata saattaa, aika paljon uusia ja ensimmäisiä asioita. Ensinnäkin, tammikuussa saatiin vihdoin ne Green Cardit, eli työnhaku sai alkaa todenteolla, vaikka koulu olikin vielä kesken. Vappuna tikku näytti sinistä plussaa ja suunnitelmat muuttuivatkin siltä istumalta (vaikka salaisuutta pideltiikin juhannukseen asti). Kesäkuun alussa sain koulun päätökseen ja seuraavana päivänä sain töitä. Loppuvuosi kuluikin sitten ensimmäisessä amerikkalaisessa työpaikassani ja vatsaa kasvatellessa. Kesän ja syksyn aikana teimme viikonloppuisin paljon asioita jotka halusimme tehdä vielä ennen vauvan tuloa: telttailua, roadtrippejä, whale watchingia.

Minä en uudenvuodenlupauksia yleensä tee, koska tiedän jo nyt että karkkilakko ei pitäisi, kiloja en osaisi pudottaa ja tipattomalle tammikuullekaan ei ole tarvetta. Tälle vuodelle lupauksia olisi ehkä entistäkin turhempi tehdä, kun ei ole hajuakaan minkälaista elämä tämän pienen perheenjäsenen kanssa tulee oikeasti olemaan. Mutta odotuksia on sitten sitäkin enemmän. Tällä hetkellä toiveista on kuitenkin yksi ylitse muiden: ”Voi kun saisin nukkua pitempään kuin 3 tuntia kerrallaan. Edes joskus.”

 

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s