Strömsöstä, päivää

Koska emme sitten koskaan ehtineet/viitsineet tuota M:n huonetta uudelleen-maalata, täytyi improvisoida. Ikean lehtiverhot ja irrotettavat seinäkoristeet apuun ja a-vot, heti tuli pirteä lastenhuone. Pirkkalan-tädiltä saatu majakka-mobilekin roikkuu jo katosta odottavaisin mielin (neiti kun siis vielä jonkun aikaa koisii liikuteltavassa kehdossaan pinnasängyn sijaan). Äitipäiti askarteli-paskarteli myös oveen nimikyltin peittämään edellisen lapsiasukkaan nimeä, joka on juntattu oveen sellaisella liimalla, ettei se lähde ilman maalivaurioita irti. Ja tämä jämäpahvista askarreltu-paskarreltu ”liitutaulu” välttää nyt ainakin ensihätään. Seuraavaksi tehdään sielu.

Äiti päästi luovuutensa valloilleen. Uppo-Nalle odottaa lipaston päällä uuden omistajansa halauksia.

Pirkkalan-joulupukilta saatu skandinaavis-henkinen purjevenemobile

Lehtiverhot, perintötuoli ja lapsiperherealismia

Liitupiirustustaitoni vaativat hiukan hiomista

 

p.s. Terveisiä niille, joille lupasin tämän haasteen pohjalta lähettää jotain itsetehtyä. En ole unohtanut! Aikaraja nyt tuli toki jo vastaan, mutta anon lisäaikaa maaliskuulle (ja aion säästää postikuluissa ja toimittaa tuotokset ihan omin kätösin). Mutta pitäkää ne odotukset edelleen siellä riman välittömässä tuntumassa :)

Mainokset

4 thoughts on “Strömsöstä, päivää

 1. Moi! Terkkuja toimistolta! hei haluaisitko liitutauluvaneria, jos teet vielä jotain muita kylttejä? Mulla on niitä pieniä paloja vaikka kuinka. Pieniähän ne kyllä on.

  Hauskaa viikonloppua vauvaperheeseen!

  • Jaa-a, eipä taida kannattaa näin kauas lähetellä vaneria, kiitos vaan tarjouksesta :) Mä luulen että seuraava liitutauluvaihe tulee sitten, kun neiti itse haluaa piirrellä (eikä äidin tarvi)..

 2. Tosi hieno huone! Ilolla katselin, miten kivalta pinnasänky, hoitopöytä ja lipasto näyttävät teillä :) Seinäkoristepallotarrat ovat upeita.

  Terkuin lumisesta Espoosta (todella, täällä sitä nyt ollaan!),

  Suvi

  • No kiva, että tuntuvat päässeen hyvään kotiin. Nuo teiltä saadut tavarathan pelastivat meidän koko vauvatarvikehankinnat, yhdestä paikasta saatiin kätevästi kaikki pinnasängystä vaippoihin!

   Tuntuu varmaan aluksi todella oudolta olla siellä, ei-lomalla. Joko Emilille on löytynyt hyvät lumikasassamöyrimis-haalarit? :)

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s