Aurinkoista pääsiäistä!

Olipa kiva, että me saatiin tämä taksvärkkiläinen tänne :) Alle viikossa koko pyyhevarastomme ripustimet on korjattu, lapsen pinnasängyssä on uudet lakanat (ja reunapehmusteisiinkin on jo kankaat ja vanut ostettu), vauvan vaatteita on korjailtu ja pienennetty sekä hän on saanut uuden punaisen neuletakin. Ja nyt on sitten perennapenkinkin rikkaruohot kitketty ja maa käännetty. Huomenna istutetaan uudet kasvit. (Ja on se ehtinyt myös ”oikeisiin mummin töihin”, eli Pienen kanssa leikkimään)

Täällä on ollut mitä kaunein pääsiäiskeli koko viikonlopun. Tänään siitä vihdoin päästiin nautiskelemaan (yli 20 astetta lämmintä, t-paitasillaan sai kulkea), sillä pari edellistä päivää menivät sairastupaillessa. Minä pysyin onneksi terveenä ja hoitelin sitten vuorotellen talouden kahta muuta (oksentelevaa) aikuista sekä yhtä terveenä käkättelevää Pienhenkilöä. Onneksi se meni kohtuunopeasti ohi ja kohta uskalletaan istua oikein kunnon pääsiäisateriallekin (lammas kypsyy grillissä as-we-speak). Pääsiäissunnuntai on muutoin vietetty kaupunkikävelyin, kahviloissa istumisin sekä sitten puutarhahommissa.

Täällähän ei pääsiäistä noin muuten vietetä juuri mitenkään, mitä nyt lapsille järjestetään siellä-täällä suklaamunien etsintää (”egg hunt”) ja kirkoissa toki on omat ohjelmansa. Mutta periaatteessa aivan tavallinen viikonloppu tämä on, mistään lomapäivistä nyt ei ole tietoakaan. Meillä on pöydässä tulppaanit ja tipuja ja aamulla syötiin Mignonit. Siinä meidän pääsiäisenvietto. Pienhenkilökään ei osaa vielä vaatia Kindereitä eikä osaa virpoa.

Mainokset

2 thoughts on “Aurinkoista pääsiäistä!

  1. Hehe, hyvä että sulla on siellä Työvoimaa! :) Kaiva nyt vaan ne kaikki ompelemista odottavat napittomat takitkin esiin…
    Hyvä että sairaat on jo parannettu ja säästyitte Pienhenkilön kanssa taudilta.
    Iloista pääsiäistä sinne, täälläkin lammas juuri uunissa!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s