Kaikkeen ei totu

On asioita, joihin en ole vielä näiden 2,5 Amerikan-vuoden aikanakaan tottunut, mm:

  • Asuntojen makuuhuoneiden koot. Miksi helkkarissa sitä tilaa pitää makuuhuoneessa olla niin kuin rautatieasemalla? Mitä muuta sinne pitää mahtua kuin sänky ja vaatekaappi?
  • Maapähkinävoi. Sitä samperin piinatpatteria tungetaan täällä joka paikkaan: voileipien väliin, jätskiin, leivonnaisiin, ja -mikä pahinta- Twix-patukoihin! Pilaavat hyvät suklaat. (Tai ehkä se nyt vaan on tämä, että jos johonkin makuun ei ole lapsesta asti tottunut, niin sitten ei ole. Meidän lastenlääkärikin sanoi, että M:lle saisi jo pieninä annoksia antaa maapähkinävoita, jos halutaan. No, ei haluta :)
  • Purkan syönti. Tai siis ymmärrän purkan syönnin sinänsä, itsekin syön xylitolia pari kertaa päivässä, mutta siis se kokoajan jauhaminen. Ja joka paikassa. Lenkillä juostessa, puhetta pitäessä, töissä asiakaspalvelutehtävissä jne jne. 10 minuuttia riittää hei ihmiset ja sitten sen mällin voi heittää roskikseen.
  • No se small talk. En hallitse sitä kunnolla vieläkään. Tekohymy ja korkeampioktaavinen ”hyvää kiitos, entäs sulle?” onnistuu jo.

2 thoughts on “Kaikkeen ei totu

  1. Ja siis sitä pinatputteria annetaan koirillekin! Katselin kanadalaisen koirankouluttajaguru Susan Garretin koulutus-dvd:tä, ja siellä neuvottiin että koiralle voi laittaa pinatbutteria syötäväksi sellaiseen kongileluun… iwl ftw, meillä koirat syö (lelusta tai kupista) ihan murren murkinaa tai makkaraa.

    • Eikä, koirillekin? Kai ne tekee sit koirillekin ne PBJ-voileivät (peanut butter and jelly, valkoisen paahtoleivän välissä. Karmiva ajatuskin aamupalaksi :)

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s