Paluu vauvanruoka-arkeen

Matkustajakoti A-C-M on taas sulkenut ovensa ja paluu arkeen on alkanut. Kaksi viikkoa papan kanssa kului nopeasti ja enimmäkseen sadetta pidellen (Seattle näytti taas ”parhaat” puolensa, kohta on heinäkuu ja hyvinä päivinä päästiin 15:n lämpöasteen paremmalle puolelle, huoh). Lapsi nautti kun oli ekstraleikittäjä ja takapenkillä seuraa. Nähtiin nakupyöräilijöitä, olutfestivaalit ja paljon ruokakauppa-vaunukävely-vaippapyykkiarkea. Sitä täällä on tarjolla, tervetuloa vaan :)

Ruokakauppa-arjesta puheen ollen… Nyt kun pienhenkilö on jo edennyt syömisharjoittelussaan tokaluokalle, ruuan laitostakin tulee koko ajan mielekkäämpää, kun voi jo vähän miettiä makua ja yhdistelmiä, eikä vaan sitä että maistetaan nyt teelusikallinen porkkanaa. On kuitenkin tilanteita, että on kätevämpää ottaa mukaan kaupan sose kuin itsetehty. Kuten olen jo maininnutkin, täällä vauvojen ruoka-aineohjeet eroavat suomalaisista jonkun verran. Lastenlääkärimme täällä kielsi alle vuoden ikäiseltä ainoastaan hunajan, kun taas suomalaisissa ohjeissa kielletään lisäksi mm. punajuuri, pinaatti, lehtisalaatti, lanttu ja muut paljon nitraattia sisältävät kasvikset. Kaupan soseita shoppaillessa pitääkin olla vähän varuillaan, täällä kun moniin vauvanruokiin lisätään jopa suolaa ja sokeria. Olen kuitenkin löytänyt ihan hyviä luomuja hätävarapurkkeja (ja tällaisia tuubeja, tosi käteviä eikä hajoa käsilaukussa :). Törmäsin myös tuikitärkeään tuotteeseen: vauvanruokapurkkiteline! Niitä purkkejahan kun ei mitenkään voi säilyttää ruokakaapissa muiden säilykkeiden seassa tai esim. omassa muovikorissaan, vaan niille tarvitaan tietysti ihan oma teline! (Haha, nytpä löysin myös niille pussiversioillekin oman telineensä :)

5 thoughts on “Paluu vauvanruoka-arkeen

  1. Ei vitsi kaikkea ne ameriikkalaiset taas on keksineet =) Meillekin tulee pienihminen syksyllä, joten pistä vaan lisää linkkejä välttämättömiin tarvikkeisiin ;) Esim se pee teepee on tottakai jo tilaukseesa :)

    • Täällä onkin maraton-treenit kovassa vauhdissa… tai no, jos nyt ensin kontaten pääsisi noihin ihaniin vahvistimen nappuloihin käsiksi, katsotaan sitten niitä geelejä myöhemmin :)

  2. Hienoja löytöjä taas. Ja huomaa että kaikkien telineiden nimi on ”Organizer”. Tulee varmaan heti paljon järjestelmällisempi olo. Vähän sama kun Ikeassa myydään vaan Ratkaisuja. :)

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s