Ulkoelämää (tai ei)

Meidän perhe herättää huomiota tässä naapurustossa, sillä olemme lähes ainoita, jotka oleskelevat etupihallaan. Meidän takapihalla ei ole nurmikkoa ollenkaan, joten vauvan kanssa on kivampi istua etupihan nurmikolla ja leikkiä pallon kanssa. Näin tehdessämme kuitenkin keräämme kummastuneita katseita, kun ihmiset palailevat koteihinsa (aurinko kääntyy viiden nurkilla niin päin, että etupiha on varjossa). Esimerkiksi perjantai-ilta on ihanan lempeä ja kesäinen. Mutta ei ketään missään. Meillä onkin vähän sellainen toispuoleinen asuntokuume, kun ollaan ajeltu ympäriinsä ja löydetty enemmän ”meidän oloisia” naapurustoja. Noh, saas nähdä. Lokakuuhun asti nyt ainakin ollaan tässä. Ja istutaan nurmikolla.

Etupihalta on myös paraatipaikat seurailla ihmisten käyttäytymistä kotinurkillaan…esimerkiksi postinhaussa. Meillä on täällä postilaatikot 16 talon ”rypäleissä”. Meidän ”rypäle” sattuu olemaan tuossa ihan meidän talon edessä. Talot ovat täällä aika tiuhassa, joten 16 taloa on melko lähipiiri. Siitä huolimatta yllättävän moni tulee postilaatikolle autolla. Kyllä, luitte oikein, autolla. Oikein naurattaa kun herra X kolmen talon päästä tulee autolla postilaatikolle, sammuttaa auton, astuu ulos, ottaa postin, menee autoon, starttaa auton ja ajaa n. 60 metriä ja sisään autotalliinsa.

Ja sitten mietitään miksi ollaan ylipainoisia.

Mainokset

3 thoughts on “Ulkoelämää (tai ei)

  1. Hankkikaa vaan uusi asunto niin Faija pääsee tekemään tarkastuksen. ESTA on voimassa ja Icelandair ei ole vielää konkursissa.

    • Heh, ei ole vielä tullut. Ja C:ltä unohtui yksi ilta ruoholeikkurin korjauksen jäljiltä työkalut puun juurelle ja odotin että siitä nyt viimeistään tulee muikkari, mutta ei tullut. Eikä kaluja varastettu. Lintukoto <3

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s