Lehtiä, lehtiä!

Mikäs tämä on? Voiko sen laittaa suuhun?

Vaikka olenkin alkanut inhota sanaa ruuhkavuosi, sellainen täällä taitaa nyt kuitenkin olla käynnissä, ainakin blogikirjoitustiheydestä päätellen. On viety lasta hoitoon, hoidettu nuhaista lasta ja kuumeista miestä, on tehty työtunteja lapsen nukahdettua ja aamulla ennen heräämistään. On keitetty hedelmäsosette yömyöhällä ja spagettikastiketta aamukahdeksalta. On unohdettu milloin tietokoneen laturi, milloin lapsen ruokalappu. Mutta nyt on taas CV:ssä täytettä vauvan päällä, niin että siitäs sait markkinatalous, ei täällä aivan laakereilla lepäillä! Muutoin nautimme syksystä, satoi tai paistoi. Kuivan kesän jälkeen sadesyksy ei ole harmittanut ollenkaan entiseen tapaan ja kun jälkeläinenkin vaan hihkuu rattaissaan naamaan sadellessa pisaroita, niin mikäs siinä sitten. Lapselle Rukkaa niskaan ja vanhemmat kumisaapaskaupoilla ja taas mentiin.

Gasthaus Amerikan Meininki on myös avannut syksy-talvi 12/13 -kauden. Torstaihin asti vierashuoneessa majailee maailmanympärysmatkallaan piipahtanut espoolainen, perjantaina tulee vuorostaan Lempäälän-mummi. Opportunisti kuin olen, valmistaudun äitini vierailuun varaamalla itselleni kampaajaa, hammaslääkäriä, ehkä jopa äidymme niin hurjiksi että anomme pääsyä ihan vain miehen kanssa kaksin oikein elokuvateatteriin. Se vasta olisikin. Edellisestä käynnistä on jo yli vuosi, osaankohan enää käyttäytyä? (Sitä yhtä vauvakinoa ei lasketa, jos puolet elokuvasta katsoo käytävällä seisten hytkytellen huutavaa pötköä)

Kyselin tuolla Facebookin puolella apuja vallitsevaan tekstitukkeeseen eli writer’s blockiin ja sainkin yleisövinkkejä ja aihetoiveita. Lisää saa esittää. Yst. vast. nimim. ”kuva ois kiva”

2 thoughts on “Lehtiä, lehtiä!

    • Nooh, tuon ylläolevan kuvan ottohetkellä kaks poikaa oli keinumassa college-paidat ja -housut päällä. Yksi poika juoksenteli t-paidassa. Ei ulkotakkeja, ei hanskoja, ei pipoja. Saappaat saattaa joskus jollain olla.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s