Joulukalenteri aukeaa!

Kuva: thedrum.com

Kuva: thedrum.com

Se on kuulkaa ihmiset joulukuu! Ja sehän tarkoittaa täällä Meiningissä joulukalenterin korkkaamista. Viime vuonna kävi vähän köpelösti kalenterin kannalta, kun lapsi otti varaslähdön maailmaan ja päättikin syntyä juuri samaan aikaan kun kalenterin oli määrä aueta. Ja sitten olikin koko joulukuuksi vähän muuta tekemistä ja ajateltavaa. Näin jälkeenpäin katsottuna, enpä hirveästi ehtinyt koko joulukuussa ajatella – en muista koko ajasta paljoakaan, koska kaikki energia meni ympärivuorokautiseen 3 tunnin intervalleina tapahtuneeseen vaipanvaihto – syöttö – pumppaus – pesu – desinfiointi – nukutus – koreografiaan. Tuntuu kauhean kaukaiselta koko touhu, onneksi. Hatunnosto kaikille joilla on pieniä vauvoja ja taaperoikäisiä yhtä aikaa, itse nautin nyt täysin rinnoin (ehe ehe) katkeamattomista (tai no, korkeintaan kerran katkeavista) yöunista.

Ei mutta se joulukalenteri! Tattadadaa! Yritin keksiä jonkun nokkelan aiheen, mutta koska eniten keskustelua ovat tähänkin mennessä herättäneet tuote-esittelyt, on tämän vuoden joulukalenterin aiheena Amerikan Meiningin joululahjavinkit koko perheelle. Nyt kun joulu lähestyy, sekä perinteinen että sähköinen postilaatikko alkavat olla ääriään myöten täynnä lahjakuvastoja sekä mainoksia jos miltäkin firmalta. Tämänvuotisen joulukalenterin luukut onkin kerätty näiden katalogien helmistä. Asioista joita katalogeissa on lahjoiksi mainostettu.

Ja sanotaan nyt sitten heti tähän kärkeen, ettei kenellekään vaan jää epäselväksi, että teksteissä esitellyt tuotteet ovat ihan itse internetistä tai paperikatalogeista löytämiäni enkä ole ko. yrityksiltä saanut senttiäkään rahaa, yhden ainutta tuotenäytettä tai mitään muutakaan blogikorruptioon verrattavissa olevaa yhteydenottoa. Niin ja tekstilaji on sitten huumori, jos sekin joskus pääsee unohtumaan :)

2 thoughts on “Joulukalenteri aukeaa!

  1. Jee! Ihan mahtavia tähän mennessä! Jään odottamaan seuraavia luukkujasi!

    PS: Mullakin on blogikalenteri. Olen tehnyt sitä vähän etuajassa ja ajastanut postauksia. Pitääkin kiirehtiä, sillä valmiina on vain 10.12. saakka. Ettei käy nolosti…

    • Kiitos, par(/h)empaa on vielä luvassa :)

      En aikonut paljastaa tätä, mutta itsehän kirjoitan postaukset edellisenä iltana lapsen mentyä nukkumaan :)

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s