2. luukku

Tässä lapsen ensisynttäreiden jälkimainingeissa joulukalenterin toisen luukun takaa löytyy kivoja laitteita kotijuhlien järjestämiseen. Haluatko kodistasi elokuvateatterin? Ei niiden elokuvien niin väliä, mutta kas tässä pop corn -kone. Tai mites olisi lastenjuhliin oma karkkiautomaatti? Ja jos huvipuistofiilistä kaivataan, niin tästä pukinkonttiin aito hattarakone. Tai pistetäänkö kaikki kolme?

Nämä tuikitarpeelliset juhlien keskipisteet katalogissa nähtyäni ensimmäinen ajatus oli, että mitä vikaa on kodinomaisissa juhlissa? Siis että pop cornit tarjottaisiin ihan vaan kulhosta ja karkit pussista? Tarvitaanko ihan oikeasti 200 (!) dollaria maksava vanhanajan pop corn -kärry, jotta elokuvaelämys olisi oikeanlainen? Eikö se kaikkialle tarttuva voiesanssin (mitä täällä aina poppareihin laitetaan) haju riitä?

Toinen ajatus oli, että kuinka monta kertaa kotioloissa oikeasti tulisi käytettyä hattarakonetta ennen kuin makeanhimoisimmatkin lapset kyllästyisivät siihen? Kaksi, ehkä kolme kertaa? Sitten on taas kaatopaikalle täytettä, kun ei se kuitenkaan menisi kaupaksi ensi kesän pihakirppiksellä.

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s