21. luukku

Suomessa näyttää olevan sen verran rapsakat pakkaset tällä hetkellä, että nyt sopii tämä viime hetken lahjavinkki sinne mainiosti. Kun ulkona pakkanen paukkuu ja ikkunoista vetää (tai no, jossain vetää enemmän ja jossain vähemmän :), on mukava sohvalla kääriytyä lämpimään peittoon. Ja jos ei villa ja fleece tarpeeksi lämmitä, otetaan toki apuun sähkövirta! Tästä perheen vilukissalle pehmeä paketti: sähköpeitto!

kuva: bedbathandbeyond.com

kuva: bedbathandbeyond.com

3 thoughts on “21. luukku

  1. Olin vaihto-oppilaana michiganissa 90-luvun puolivälissä. Yläkerrassa, jossa huoneeni sijaitsi ei ollut lämmitystä. Talo oli rakennettu 1800-luvulla. Mulla oli electric blanket ja voin sanoo, että ilman sitä en ois kyllä selvinnyt! Se oli oikeesti mahtava. Se piti käydä laittamassa päälle n. puoli tuntia ennen kun suunnitteli menevänsä nukkumaan. Sitten alakerrassa yövaatteet päälle ja peiton alle. Opin säätämään sitä unissani. Pitää sanoa, että enpä oo juuri paremmin nukkunut. Hengitys höyrysi,mutta peitto lämmitti. Aamulla kelloradio oli sillä taajuudella, joka kertoi oliko koulu lumen / kylmyyden takia delayd/canceled ja niissä tapauksissa lisää vaan peittoon lämpöö ja unta kuulaan ;) Toi kapistus ei oo mikään vitsi mun mielestä!

    • No niin, eihän nämä nyt välttämättä vitsejä kaikille olekaan. Varsinkaan kuvailemissasi olosuhteissa. Kalenterissahan on lahjavinkkejä Amerikan malliin ja sitä tämä sähköpeitto (ja vaikkapa nakkipiilogrilli) edustaa erinomaisesti. Vitsi siitä tulee siinä vaiheessa kun sähköpeitto viedään tiiviiseen, keskuslämmitettyyn olohuoneeseen sohvalle tuomaan lisämukavuutta (niinkuin ko. tuotteen mainoskuvissa yleensä), jonka voisi hoitaa myös esim. villasukin tahi -takein :)

  2. Hei, sähköpeitto on ollut tässä Suomessa jo ihan hittinä ainakin 3 vuotta! Meidän kotoakin löytyy, ihan paras!! Joka aamu ja ilta telkkaria katsomme sen alta näin talvisin… Meidän lähipiiristäkin löytyy ainakin 3! Tätä saa joka tavaratalosta Suomestakin. ;)

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s