24. luukku

No sieltä se aatto sitten tuli ja kalenterista aukeaa tältä erää viimeinen luukku. Koska joulukalenterin teemana oli lahjavinkit kaikille, otetaan tänään huomioon perheen kaikki jäsenet, myös ne nelijalkaiset. Koirattomana olen jo myöntynyt siihen, että saattaa tosiaan olla ihan järkevää pukea pienelle koiralle jotain lämmintä päälle, jos pakkanen lähenee kolmeakymmentä, lunta on metri ja pissalle on silti ulos mentävä. Tai jos on karmea kurakeli ja koiralla on valkoinen pitkä karva. Joo, saat laittaa sadetakin.

Ihan toinen asia on kuitenkin pukea koiralle vaatteita vain siksi että se nyt on niin söpö. Itse olen sen verran vanhanaikainen, että mielestäni koiran tehtävä on olla eläin, ei mikään söpö mallinukke. Mutta jos olet eri mieltä, ja tässä maassa moni tuntuu olevan, tässäpä oiva lahjavinkki! Pyjamathan ovat varsin yleinen joululahja noin muutenkin, joten miksipä ei koirallekin? Sehän on  ihan tavallista, että iltalenkin jälkeen koiralle pistetään pyjama ja peitellään sänkyyn nukkumaan, eikö vain? Mitäpä minä koirattomana tiedän :)

kuva: thecompanystore.com

kuva: thecompanystore.com

Joulupyjamahan on täällä ihan omanlaisensa käsite. Lapsille (ja miksei vanhemmillekin) hankitaan joka joulu uusi (ehdottomasti) joulukuvioinen yöpuku, potkupuku-mallinen vielä melko vanhoillekin lapsille (ja tänä vuonna jalkaterällisiä potkupukuja on myös aikuisille, voi hyväluojasentään). Siinä pyjamassa nukutaan kai siis vain se yksi yö, aaton ja joulupäivän välinen. Ja kun sitten jouluaamuna löydetään kuusen alta ne savupiipusta tulleen joulupukin tuomat lahjat ja niitä siinä tohkeissaan availlaan, saavat äiti ja isi otettua kivoja kuvia kansioon kun lapsilla on ne mätsäävät joulupyjamat päällään. Tai miksei, kuten kuvassa yllä, koko perheellä kivasti yhteensointuvat. Koira mukaanlukien.

Lämmintä ja rauhallista joulua kaikille ja kauniita joulu-unia!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s