Mattopostia tiikerille

Vapise, Ikean Stockholm-matto! Meille tuli tänään puoliyllätys-paketti eräästä pirkanmaalaisesta mattotehtaasta, ja katsokaa nyt mitä paketista löytyi! Kas tässä, uudet blogimatot:

Niin hienot! Ja sopivat paikalleen kuin nenä päähän!

Niin hienot! Ja sopivat paikalleen kuin nenä päähän!

Vihdoinkin lastenhuoneessa on väriä! Tulevan viikonlopun projektina on vihdoin saada verhotangot seinään (verhot on jo olemassa, samaa kangasta kuin nuo tyynyt)

No nyt on lastenhuoneessa väriä! Tulevan viikonlopun projektina on vihdoin saada myös verhotangot seinään (verhot on jo olemassa, samaa kangasta kuin nuo tyynyt)

Lapsen mielestä juuri mikään ei ole niin jännittävää kuin pakettien saaminen. Erityisen jännittävää se on silloin, kun postimies on jättänyt paketin etuovelle niin, että olemme olleet poissa kotoa. Tänään siis tuon mattopaketin odotellessa ovella oli aika työ saada tyttö ensin ovesta sisään, kengät jalasta, huppari pois päältä ja kädet pestyä, ennen kuin päästiin pakettia avaamaan. ”Mattoja, mattoja”, tytär hihkui innoissaan kun kerroin, että täällä on mummin tekemiä mattoja. Eikä hän rauhoittunut ennen kuin matot saatiin lattioille leviteltyä. Tai ei se mitään senkään jälkeen rauhoittunut, vaan hurja tanssimeininki siitä lähti liikkeelle. Ilmeisesti nämä uudet, käsinkudotut ovat tanssiominaisuuksiltaan huomattavasti entisiä halpis-tekokuitumattojamme paremmat.

Lapsi on myös alkanut tehdä kuperkeikkoja. Tai no, lievästi avustettuna toki vasta, mutta (yleensä nurmikolla) hän yhtäkkiä lyö pään ja kädet maahan ja hokee ”tumba, tumba” (=kuperkeikka romaniaksi) kunnes häntä autetaan pyörähtämään ympäri. Ja nämä uudet matot olivat ilmeisesti myös kuperkeikkaominaisuuksiltaan erinomaiset, sillä sama kuperkeikkavaatimus raikui täällä tänään koko illan.

Mattojen ja alemmassa kuvassa näkyvien tyynynpäällisten lisäksi paketista löytyi toki myös muuta: lapselle syysmekko, tarhakassi, kynäpenaali, kaksi pientä käsilaukkua ja kirsikkana kakun päällä: kiiltokuvia! Siis kiiltsareita! En edes tiennyt, että niitä vielä myydään, aivan mahtavaa. Täytyy etsiä sopiva albumi ja alkaa kerätä tyttären kanssa kansiota täyteen. Harmi vaan että kukaan kaveri tuskin tietää täällä mitä kiiltokuvien vaihteleminen tarkoittaa…

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s