Parempien Ihmisten kuntokeskuksessa, osa 2

Löysin kuin löysinkin kuntokeskuksestani sen paikan, missä hikoillaan, puhistaan ja painot kolisee. Sinne tosin piti löytää sivuportaita pitkin alakertaan, ohi perjantai-illan hurjannäköisten zumba-bileiden (pilkkopimeässä salissa varmaan kaksisataa zumbaajaa kyynärpäät toisen kainalossa. Mutta kai se kivaa on, ehkä joskus kokeilen) ja läpi taas yhden crosstrainer-juoksumattohuoneen. Tällä kertaa huone tosin oli pimennetty ja screeniltä näytettiin elokuvaa. Että niinkuin kaksi kärpästä.

Ja siellä se oli: iso, hyvinvalaistu ja -ilmastoitu, väljä kuntosali. Ei ollut pehmeää lounge-musiikkia, himmeää valaistusta ja lehtihyllyä niinkuin siellä naisten kuntoiluhuoneessa. Tänne tullaan urheilemaan ja sitten lähdetään pois. Kuudelta perjantai-iltana (jonka kuvittelisin aika lailla suosituksi ajaksi) ei tarvinnut mihinkään jonotella. Oli tarpeeksi tilaa vapaiden painojen, käsipainojen ja kahvakuulien heilutteluun (ei, niihin kuuliin en itse uskalla koskeakaan, älkää peljätkö). Hyvin tilaa venyttelyyn (ja tarjolla kaikki mahdolliset apuvälineet esim. vatsalihasten treenailuun).

Ainut miinuspuoli tässä nyt on se, että siellä saattaa törmätä työkavereihin, mistä en ole koskaan ollut niin kovin innoissani, mutta se mahdollisuus on onneksi aika häviävän pieni.

Vaan tämänkään treenikerran jälkeen ei tehnyt mieli jäädä loikoilemaan pukuhuoneen lepotuoleihin. Ei se tunnelma kaikesta yrityksestä huolimatta sitten kuitenkaan onnistu olemaan sellainen yleismaailmallisen rentouttava ja seesteinen. Se on pukuhuone, jossa riisutaan ja puetaan, vaikka kuinka yrittäisi olla uudistumisen keidas.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s