Kirpparilöytöjä ja pitsanpaistoa

Olemme viettäneet täällä tyttöjen viikonloppua, kun isämies liehuu kavereinensa San Franciscossa. Täällä päässä ohjelmaan on kuulunut paitsi siivousta, pitsan leivontaa ja Tuomas Veturia, myös Suomi-koulua ja kirpputoria. Sain pidettyä mopon kutakuinkin ohjaksissa ja mukaan tarttui sadetakin ja palapelien lisäksi myös niin suloisia kotileikkitarvikkeita, että kyllä nyt kelpaa! Vielä kun yhdistetty synttäri/joulupukki tuo leikkikeittiön, niin alakerran leikkihuone alkaa olla kalustettu. Niin ja Lempäälän-mummi voisi ehkä myös vihjaista sinne Korvatunturille, että nukke tarvitsee lisää vaatteita…

Nukenrattaatkin ovat nykyään muodikasta kokoontaitettavaa sateenvarjomallia :)

Nukenrattaatkin ovat nykyään näin muodikasta kokoontaitettavaa sateenvarjomallia. Näitä on nyt työnnetty kutakuinkin lakkaamatta eilisestä lähtien.

Eihän näitä nyt voinut sinne kirpparille jättää! Vaatehuollon opiskelu on hyvä aloittaa pienestä pitäen, eikö niin, mummi? :)

Eihän näitä nyt voinut sinne kirpparille jättää! Vaatehuollon opiskelu on hyvä aloittaa pienestä pitäen, eikö niin, mummi? :)

Ja vielä pieni mattopiiska ja harjakin!

Ja vielä pieni mattopiiska ja harjakin!

3 thoughts on “Kirpparilöytöjä ja pitsanpaistoa

  1. Ihania! Mistä ihmeen kirppikseltä tuollainen mattopiiskakin löytyi? Muuten minkä merkkinen tuo nukke on? Pikkuisen olen yritellyt meille yhtä löytää, mutta huonolla menestyksellä.

    • Se oli siis paikallisen Suomi-koulun järjestämä kirppis, siksi löytyi mattopiiska ja Rukan sadetakki :) Noi oli kyllä niin suloiset, että oli pakko :) Tyttö ei tosin aivan vielä oli tajunnut silittämisen syvintä olemusta, kun yritin näyttää pienen huivin kanssa, että näin silitetään, mutta ei kelvannut. Suoraan pelkkää lautaa silitetään, hih. Samoin pyykkipojat eivät vielä oikein tottele pieniä sormia ja koko pyykkiteline esiintyy lapsen silmiin enemmän kielisoittimena, hän alkaa heti laulelemaan ja näppäilemään niitä naruja :D

    • Ai niin ja unohtui sanoa nukesta, että se on Suomesta keväällä ostettu, merkistä ei enää mitään hajua, mutta jostain Halpa-Hallin tyyppisestä kaupasta se on. Oli tosi vaikeaa löytää nukkea, joka ei päästele ääniä eikä ole ihan vauva ja pehmeä keskeltä. Eikä törkeän kallis (en kyllä yli viittäkymppiä nukesta maksa!) Halusin tuollaisen, joka istuu ja jota voi pukea. Ja tukkaa laittaa ponnarille. Onnea etsintöihin!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s