Elämää rästissä

Onko tämä nyt sitten sitä kaamosväsymystä vai ruuhkavuotta vai mitä, mutta on jäänyt tämä blogi vähän arjen jalkoihin. Kun työpäivän ja päiväkotilogistiikan lisäksi jaksaa vähän pyykkejä pestä, ruokaa laittaa ja kämpää siivota, niin onnittelen jo itseäni reippaudesta. Harmittaa kun nyt ei oikein arjessa riitä aika ja energia edes kunnollisten valokuvien ottamiseen (huomasin kun yritin tehdä vähän joululahjoja valokuvista – kesän jälkeen ei oikein ole mitään). Mulla on myös kokonainen harrastushuone täynnä taulupohjia ja kehyksiä ja kankaita ja muita keskeneräisiä Projekteja, mutta ehkä niistä Sitten Joskus Myöhemmin…

Ja ne verhotangot on edelleen ripustamatta.

Muutakin pientä talonomistajan draamaa on tässä ollut värittämässä muuten niin harmaata arkeamme. Putkimies korjasi hajonneen vessanpöntön viime viikolla, tänään kävi tiskikonekorjaaja ihmettelemässä kenkkuilevaa tiskikonettamme. Niin ja sitten on vielä yksi rähmivä silmätulehdus, joka tuolla nyt vihdoin sängyssään kuorsaa harmitustaan pois. Huomenna on siis kotipäivä myös äidille (tai siis ”yritä saada tehtyä 8 tunnin työt ennen lapsen heräämistä, päiväunien ja illan aikana” -päivä).

Purin äsken kamerasta vähän rästiinjääneitä ”näistä piti kirjoittaa” -kuvia:

Pari viikkoa sitten täällä vähän tuuli. Lähistön kadut oli kuin paksun neulasmaton peittämät.

Pari viikkoa sitten täällä vähän tuuli. Seuraavana aamuna lähistön kadut oli kuin paksun neulasmaton peittämät.

Yksin meidän takapihalla oli parin joulukuusellisen verran irronneita oksia - kadultakin olisi saanut kunnon havukoristeet.

Yksin meidän takapihalla oli parin joulukuusellisen verran irronneita oksia – kadultakin olisi saanut kunnon havukoristeet.

 

3 thoughts on “Elämää rästissä

  1. Voi, kuulostaa niin tutulta! Mitäpä tuohon voisi sanoa, kuin että tsemppiä sinnekin! Se on jo oikeasti han suoritus, kun ehtii noiden lapsi- ja työkuvioiden lisäksi vielä hoitaa vähän kotiakin.

    • Kiitos, taidan ottaa tästä aiheen joulupostaukseen, mutta totuuksia on varmaan jo lueteltu enemmän kuin kukaan jaksaa lukea :) Katsotaan…

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s