Heeno pöytä!

On unohtunut raportoida tärkeä tapahtuma loppukesältä. Lapsi alkoi ilmaista tarvetta pöydälle ja tuolille. Päiväkodissa on opittu piirtelemään ja maalaamaan ja muutenkin puuhailemaan pöydän äärellä. Etsimme aikamme sopivia vaihtoehtoja, kunnes lapsen isällä paloi päre minihuonekalujen laatuun ja hintoihin ja päätti – helkkari soikoon – tehdä sellaiset itse!

Niinpä Käytännön Mies vietti jokusen illan autotallissa, lainaili ja osti työkaluja (nehän ei tietenkään mitään maksaneet) ja ta-daa, nyt on lapsella kunnon huonekalut! Tuoleista (vain toinen näkyy kuvassa) tosin alunperin piti tulla selkänojalliset, mutta kukas sitä koskaan saa tietää ;)

IMG_9384 IMG_9383

Sitten kelataan aikaan pari viikkoa sitten. Ruokapöytänämme oli tähän asti uskollisesti palvellut  C:n poikamiesaikojen pöytä, Kodin Ykkösestä 2000-luvun alussa tingattu esittelykappale. Pöydän ainut vika olikin koko. Neljän hengen pöytä ei enää riitä (ei, perhe ei ole kasvamassa, ennen kuin kysytte). Jouluksi on tulossa pöydän ääreen kolme päätä lisää, päätimme, että nyt saa änkeäminen riittää, uusi pöytä tulkoon.

Ja sitten se löytyi. Ihan sattumalta ohimennen liikkeeseen astuttua. Nyt sopii kutsua vieraita, pöydän ääreen mahtuu jopa syömään! Lapsi seurasi silmät ymmyrkäisinä kun pöytä kotiin toimitettiin ja ”setä teki pöydän”. Nyt hän vieläkin silittelee pöydän pintaa ja toistaa että ”heeno pöytä”. Äiti on sanonut, että hienoa uutta pöytää ei saa hakata haarukalla.

IMG_9660

(p.s. Tuolitkin on samaa poikamiesaikakautta. Vaihdetaan ehkä ensi jouluksi :)

 

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s